Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Атанас Атанасов от ДБ гостува в студиото на Лице

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Атанас Атанасов от ДБ гостува в студиото на Лице
Коментари Харесай

Генерал Атанасов: Беше ми ясно от първия ден, че този парламент няма да просъществува

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Атанас Атанасов от Демократична България гостува в студиото на " Лице в лице " по БТВ с коментар за досегашното държавно управление:

" Беше ми ясно от първия ден, че този парламент няма да съществува, той се трансформира в сцена на предизборна акция. Левицата внесоха законопроект за изменение на закона, с цел да могат да се вдигнат пенсиите, знаейки, че това не може да се случи, тъй като Борисов съобщи, че няма да внесе актуализация. Внесоха това проекторешение за Спутник поради русофилите и беше ясно, че и това няма да се случи. 

В България има систематизиране на управляващите. Не може прокурорите, облечени в тоги, да излязат по този начин. Все едно ние депутатите, в случай че не сме удовлетворени от някакво следствено дело, да отидем пред правосъдната палата и да вдигнем плакати, с цел да желаеме да работи прокуратурата по някакъв избран метод. Специализираното правораздаване не е дало до в този момент доказателство за наказан олигарх. Няма дела срещу министрите на Борисов. Законът би трябвало да се ползва еднообразно. А се работи изборно. "  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР